Producten

Recepten

Gewokte paarse spitskool

Gewokte paarse spitskool

>

Paarse Spitskool

Paarse Spitskool

Een speciale verfijnde smaak, dat is kenmerkend aan onze paarse spitskool. De kool heeft niet alleen rauw een prachtige structuur, maar ziet er ook altijd mooi uit op het bord. Paarse spitskool bezit de beste eigenschappen van een normale rode kool gecombineerd met die van de ‘witte’ spitskool. Paarse spitskool wordt op dezelfde manier verbouwd en ontwikkeld als witte spitskool.

Verkrijgbaar: het hele jaar door

Bijzondere spitskool

Paarse spitskool is ontstaan uit een kruising van de gewone spitskool en een klassieke rode kool. Samen met onze veredelaars hebben wij lang gewerkt aan de ontwikkeling van deze bijzondere paarse spitskool met een pittige smaak. Exclusief geleverd door TB&S.

Snijden, bereiden en bewaren van paarse spitskool

De smaak, kleur en structuur van paarse spitskool leent zich het best voor een salade, maar ze kan natuurlijk ook worden gekookt, gestoofd of geroerbakt. Vind hier een lekker recept van salade met paarse Spitskool. Paarse spitskool kunt u goed bewaren in de koelkast, maar is natuurlijk het lekkerst wanneer u het gelijk klaarmaakt.
 

>>> Wist u dat paarse spitskool een belangrijke bron van vitamine C is? Paarse spitskool bevat nog meer vitamine C dan een ‘normale’ witte kool.

Voor meer informatie kijk op www.violetti.nl